Uveznili ho pre týranie, Lúpež na Vranovskej ulici

18.07.2003 Celý región

16.7.2003 bol rozhodnutím Okresného súdu vo Svidníku vzatý do väzby\r\n- Milan K. , 21-ročný, bytom Stropkov, viackrát súdne trestaný.\r\nMenovaný je vyšetrovate...
16.7.2003 bol rozhodnutím Okresného súdu vo Svidníku vzatý do väzby
- Milan K. , 21-ročný, bytom Stropkov, viackrát súdne trestaný.
Menovaný je vyšetrovateľom OÚJP PZ Svidník stíhaný pre trestný čin týrania blízkej osoby a zverenej osoby podľa § 215 ods. 1 písm. a/ Tr. zákona. Väzba je vykonávaná v ÚVV Prešov. Vyšetruje OÚJP PZ Svidník.

V utorok 15.7.2003 o 18.40 hod. došlo na Vranovskej ul. v Prešove k lúpežnému prepadnutiu 25-ročného muža z Prešova. Vyšetrovaním bolo zistené, že v čase keď menovaný prechádzal po Vranovskej ul. v Prešove, pristúpili k nemu štyria neznámi muži, ktorí ho fyzicky napadli a násilím naložili do osobného mot. vozidla červenej farby, ktorým ho odviezli do blízkosti leteckej základne v Prešove, kde ho vyložili z vozidla a fyzicky napadli, z vrecka nohavíc mu zobrali mobilný telefón zn. NOKIA, peňažnú hotovosť 650. -Sk a z krku stiahli retiazku s príveskom zo žltého kovu.

Poškodený utrpel ľahké zranenie s dobou liečenia do 7 dní, odcudzením vecí mu bola spôsobená škoda vo výške 6950. -Sk. Vyšetrovateľ OÚJP PZ Prešov, začal vo veci trestné stíhanie podľa § 234 ods. 1 Tr. zákona. Vyšetruje OÚJP PZ Prešov.
 

Vyberte región